Donirajte

Ljudi su životinje pripitomili još od davnina, a posebno se cene mačke kao kućni ljubimci. Njihova prisutnost u domu može biti izvor ogromne zabave. Mačke, u odnosu na druge kućne ljubimce, same se hrane, ne zahtevaju puno pažnje od svojih vlasnika, a njihova pojedinačna ličnost i divno ponašanje deluju kao magnet na ljude, a posebno na decu. Čuvanje mačaka je u istoriji smatrano dobrom srećom, pa ako imate ljubimca u svojoj porodici možete biti srećni i posebno ponosni.

Želite li da doprinesete poboljšanju života mačaka? Ne postoje razlozi da ne učinite to! Mačke su lepe, inteligentne životinje i mnogima od njih je potrebna pažnja i milost. Doniranjem za mačke, možete pomoći da uživaju u potpunom zdravlju i sreći.

Postoji mnogo načina na koje možete da pomognete mačkama u nevolji. Pomoću donacija, možete finansirati lečenje za one kojima je to potrebno. Donaciju možete izvršiti uplatom na tekući račun ili direktnom uplatom na naš Paypal nalog.

Pomozite već danas i donirajte kako bi mogli što viđe maca da spasemo! Jedna donacija mnogo znači za one kojima je pomoć potrebna!

Tekući račun za donacije: 370-1045059-92

Paypal: macesuljubav@gmail.com